VIDEO Campioana mondială la gimnastică, Andreea Răducan, s-a întâlnit cu copiii de la un centrul de plasament

Andreea Răducan vizitează copiii dintr-un centru de plasament
Andreea Răducan vizitează copiii dintr-un centru de plasament

Sărbătorile de iarnă sunt o bună ocazie pentru companiile de succes din Constanța să-și îndrepte atenția către cei care nu au posibilități materiale.

Copiii de la Centrul de Plasament “Micul Rotterdam” din Constanța vor avea însă parte de o experiență inedită. Campioana mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a mers să le vorbească celor mici despre beneficiile practicării unui sport, dar şi despre perseverenţă, curaj şi dorinţa de a fi cel mai bun.

Campania numită “Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii” a avut loc marți, 8 decembrie și s-a adresat tuturor celor 60 de copii de la centrul de plasament. Activitățile în premieră pentru copii sunt organizate de Țiriac Auto Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

După lecţia de viaţă primită de la Andreea Răducan, copiii au mers la Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii unde vor vizita microrezervaţia şi au asistat la reprezentaţiile de la Planetariu şi Delfinariu.

Şi pentru a păstra o amintire a momentelor speciale petrecute cu această ocazie, micuții au primit căciuliţe călduroase imprimate cu numele campaniei „Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Vergil Chițac, în rolul lui Moș Crăciun, la Centrul de Plasament “Micul Rotterdam” | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*