CTnews TV: Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, despre praf, lucrări, politică, parcuri și promovarea orașului

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Ionuț Rusu a vorbit despre starea în care arată orașul. El a explicat ce se întâmplă cu lucrările care se desfășoară pe bulevardul Mamaia, de ce se lucrează din nou pe bulevardul Aurel Vlaicu, despre gafa cu reducerea vitezei către Valu lui Traian.

Ionuț Rusu s-a mai referit la lucrările din Parcul Tăbăcărie, dar și din cel de la Gară, despre parcul de la Soveja și a spus cine trebuie să aibă grijă de spațiile verzi de lângă blocuri.

De asemenea, viceprimarul Constanței a vorbit și despre evenimentele care vor avea loc în următoarea perioadă și dacă este mulțumit de promovarea orașului și a stațiunii Mamaia.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*