Vergil Chițac, în rolul lui Moș Crăciun, la Centrul de Plasament “Micul Rotterdam”

Colindătorii au sosit la centrul "Micul Rotterdam"
Colindătorii au sosit la centrul "Micul Rotterdam"

După ce au fost vizitați de Andreea Răducan, copiii de la Centrul de Plasament “Micul Rotterdam” au avut parte de o nouă surpriză. De această dată este vorba de cadouri aduse în cadrul campaniei “Iubește Constanța” a Asociației Civice “Pentru Constanța”.

Cei mici s-au întâlnit cu amiralul Vergil Chițac, rectorul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” și un posibil candidat independent, susținut de PNL, la Primăria Constanța. Ei au primit cadouri de la voluntarii asociației și au ascultat colinde.

Centrul de plasament “Micul Rotterdam” din Constanța cazează copiii separați definitiv sau temporar de părinți.

Vergil Chițac, alături de copiii din centrul de plasament
Vergil Chițac, alături de copiii din centrul de plasament

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*