CTnews este o publicație online editată de echipa cu o experiență de peste 22 ani, coordonată de jurnalistul Adrian Boioglu.

Conținutul de calitate este cel din informații verificate. Știrile, reportajele, interviurile de pe CTnews sunt scrise de jurnaliști cu experiență, care nu fac rabat de la calitate în favoarea mondenităților și a bârfelor.

Acestea sunt articolele pe care vrei să le distribui pe Facebook, pe care vrei să le citești și să le împărtășești cu toată lumea.

Vei găsi aici știri din județul Constanța și nu numai, reportaje care merită citite, editoriale și video editoriale cu opinii pertinente, dar și interviuri sau informații și emisiuni pe teme sociale și politice.

Informațiile sunt întotdeauna verificate, articolele sunt documentate temeinic, iar titlurile nu sunt doar un click-bait. Nu vei vedea pe CTnews atacuri la persoană sau materiale de umplutură – horoscop, bancuri, matrimoniale, conținut pentru adulți, materiale îndoielnice sau ilegale.

CTnews este o publicație care își respectă cititorii

Ai cele mai importante informații utilitare, preluări de comunicate de presă care te interesează. Aici găsești video și fotografii de calitate în aproape toate reportajele și interviurile pentru că viitorul este legat de o experiență multimedia completă.

Experiența jurnaliștilor care fac parte din echipa CTnews se întinde pe mai bine de 19 ani, așa că unul dintre principiile noastre este să nu înșelăm încrederea cititorilor. Nu vei vedea titluri înșelătoare, nu vei găsi informații greșite sau mincinoase și nici nu te vei lovi de mondenități decât în măsura în care prezentarea lor în paginile acestui portal este relevantă pentru public.

Tocmai de aceea cerem cititorilor și celor care vor să comenteze la articolele publicate pe CTnews să își folosească o adresa de email reală și să ofere valoarea în plus printr-o dezbatere civilizată. Oferim respect și cerem același lucru de la cititorii portalului.


Vrei să citești și altceva pe CTnews? Vrei să ne dai un pont sau să ne trimiți o informație relevantă? Ai la dispoziție un număr de WhatsApp și o adresă de email.

WhatsApp: +40732 936 899

email: contact@ctnews.ro


Vrei să intri în contact cu echipa de marketing CTnews? Profesioniștii în domeniul advertorialelor și campaniilor media vor fi alături de tine.

CTnews face parte din portofoliul CityDigital Agencywww.CityDigital.ro

telefon: +40 724 543 299. 

email: marketing@citydigital.ro

CTnews este marcă înregistrată. Folosirea acestui nume, fără acordul scris al deținătorului mărcii, este ilegală.

3 Comments

  1. Întrucât un cadru didactic este declarat pozitiv cu noul virus, începând de azi 23.09.2020 clasele V-VIII de la Istria si clasa a VII-a Nuntași desfășoară lecțiile online – scenariul rosu.

  2. Avariile erau de aşteptat. Nu este ceva nou. RADET avea în palmares vreo 500 de avarii în ultimii ani. Deh, firmă în faliment (pe site). Oameni muncitori, săracii! Acum ajunşi Termoficare SRL (aceeaşi Mărie, cu altă pălărie), adică, cu puţină răspundere şi cu bani mulţi. Pe când falimentul Termoficare SRL în aceeaşi manieră?
    Dispeceratul (interesant, a putut fi contactat după multe apeluri şi noaptea, şi ziua!) a spus că mâine, 03 septembrie 2022, se va începe distribuirea apei calde.

  3. Se fura ca in Codru pavele care se pun pe Bl. 1 Mai Contanta! Aloo Poliția ! Ieri sa furat pavele care se pun pe Bl. 1 Mai in colaborare cu muncitorii care lucrea la pavele si au montat la un Bar Somina pe acelasi Bulevard. Am sesizat Poliția Locală si cred ca nu se rezolva nimica ca la acest Bar Somina Administratorii sunt persoane influente au relații la Poliție Romană etc!

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. FOTO VIDEO Excursie la Fabrica de globulețe a lui Moș Crăciun - locul unde spiridușii se luptă cu focul și fac minuni de sticlă | Constanța News
  2. FOTO VIDEO Iași City Tour - locul în care cultura și istoria se întâlnesc cu arta culinară | Constanța News
  3. VIDEO Ghizii de turism din România au o Federație a lor. Primele declarații ale președintelui George Vasiliu și ale echipei de conducere | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*