VIDEO O femeie din Valu lui Traian a fost agresată de fostul concubin. Bărbatul i-a luat și cei doi copii pe care îi au împreună

Femeie din Valu lui Traian, agresată de fostul concubin

O femeie din Valu lui Traian a fost agresată de fostul concubin, iar bărbatul i-a luat și cei doi copii pe care îi au împreună.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 aprilie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de fostul concubin.

“Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe aceasta, persoana bănuită de comiterea faptei nefiind găsită la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Acesta nu a putut fi adus la cunoștința persoanei bănuite deoarece, aceasta nu a fost identificată la fața locului și nu a putut fi contactată.

La data de 25 aprilie, în jurul orei 09.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați, de aceeași femeie, cu privire la faptul că fostul concubin, însoțit de o femeie, ar fi pătruns în imobilul în care locuiește și le-ar fi agresat fizic pe ea și pe mama acesteia.

Totodată, i-ar fi luat pe cei doi copii minori pe care îi au împreună.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost identificată, fiind în acest moment, în custodia poliției” – IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, au fost sesizați specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*