CTnews TV: Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, despre investițiile făcute în comună

Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu și jurnalistul Adrian, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu și jurnalistul Adrian, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Ancuța Belu a vorbit despre proiectele aflate în derulare. Astfel, sunt asfaltate drumuri comunale, este modernizat liceul teoretic Mihail Kogălniceanu, iar 27 de blocuri vor fi reabilitate energetic, dar și contra riscurilor seismice, cu bani proveniți din PNRR.

De asemenea, va fi pus în funcțiune un centru de monitorizare video, în timp real, format din 39 de camere de luat vederi. Totodată, vor fi instalate piese de mobilier urban și vor fi realizate stații de autobuz inteligente.

Ancuța Belu a anunțat că își mai propune și extinderea rețelei de gaze.

Ea a afirmat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Mihail Kogălniceanu.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*