FOTO VIDEO Ion Dumitrache a câștigat alegerile pentru președinția organizației municipale PSD Constanța

Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ion Dumitrache a câștigat, astăzi, alegerile pentru președinția organizației municipale PSD Constanța, fiind singurul candidat pentru această funcție.

Alegerile au avut loc în sala mică de la Casa de Cultură din Constanța.

Ion Dumitrache, care era președintele interimar al organizației, a fost singurul candidat pentru această funcție.

 “Partidul Social Democrat, Organizația Municipală Constanța, este principala formațiune politică din orașul Constanța. Câștigarea funcției de primar a Municipiului Constanța permite organizației PSD Constanța să traseze și să construiască proiectul politic pentru următorii 4 ani având în centru o administrație PSD competentă și performantă. Plecăm în pregătirea campaniei de alegeri din 2024 având în spate expertiza necesaă și ne dorim să ducem actul administrativ cât mai aproape de nevoile și problemele reale ale cetățenilor și votanților social-democrați”, a declarat Ion Dumitrache.

Prim-vicepreședintele organizației a fost ales Costin Răsăuțeanu, iar secretarul organizației este Dede Perodin.

Vicepreședinți au fost aleși: George Vișan, Eduard Martin, Mirela Matichescu, Cristian Mihăilescu, George Naceades, Dan Tudor, Daniel Darea.

Toți candidații au fost aleși în unanimitate, iar votul a fost deschis. La reuniunea organizației municipale au luat parte, printre alții, candidatul PSD la Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, primarul din Limanu, Daniel Georgescu, precum și edilul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Ședința a fost prezidată de șeful organizației județene a PSD, Felix Stroe.

Alegeri la organizația municipală a PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Alegeri la organizația municipală a PSD Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*