Finala Cupei Satelor la fotbal U13, organizată la Cumpăna

Complexul Sportiv Centenar 2018. FOTO Florin Boboc

Vineri, 26 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, în cadrul Complexului Sportiv “Centenar 2018” din comuna Cumpăna se va disputa Finala celei de a IV-a ediții a competiției “Cupa Satelor la fotbal U13 – Faza pe Euroregiunea Sud – Est”, competiție organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal și Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna.

În competiție se vor întrece cele mai bune echipe U13 ale județelor: Constanța, Tulcea, Buzău,  Brăila, Galați și Vrancea. Reprezentanta județului Constanța este echipa comunei Cumpăna, antrenor Cristocea Vasilică.

Echipa care va câștiga această etapă se califică în Finala Naționala Cupei Satelor care se va desfășura în perioada 9-14 mai la Sărata Monteoru, județul Buzău, unde vor participa echipele câștigătoare a celor 8 finale regionale.

În edițiile anterioare ale acestei competiții, echipa de fotbal a Cumpenei, au obținut următoarele rezultate:

2023 – LOCUL I – ediția III – antrenor Cristocea Vasilică ( LOCUL VI – clasament pe țară )

2022 – LOCUL I – ediția II – antrenor Gache Constantin ( LOCUL VI – clasament pe țară )

2019 – LOCUL I – ediția I – antrenor Mustacă Cristian ( LOCUL II – clasament pe țară )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*