RAJA oprește apa în zona Badea Cârțan din Constanța din cauza unei avarii

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Badea Cârțan, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită sa întrerupă furnizarea apei potabile luni, 21 ianuarie, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan – bulevardul Tomis –  Ștefăniță Vodă – bulevardul Aurel Vlaicu – Badea Cârțan, dar și cei arondați punctelor termice  48 și 50.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*