Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri

Droguri găsite de polițiști. FOTO Poliția Română

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, el fiind acuzat că a vândut substanțe interzise către consumatorii din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 mai, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, la data de 1 mai 2024, a fost reținut un bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada  noiembrie 2023-aprilie 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, cercetatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat,  către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de cocaină, pentru sume cuprinse între 500 și 1.600 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă” – IPJ Constanța.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*