Un jandarm a fost agresat la Medgidia. Autorul, un băiat de 16 ani

Mașină de Poliție

Un jandarm a fost agresat pe o stradă din Medgidia, iar autorul este un băiat de 16 ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 aprilie,  procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, a reținut, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani.Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj.

„Astfel, la data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 22.45, pe strada Independenței din municipiul Medgidia, acesta ar fi agresat fizic un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței.

Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ieri, 30 aprilie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*