FOTO Revelion 2019, la Constanța. Spectacol pe cer, show modest în Piața Ovidiu

Focul de artificii de revelion. FOTO cu rol ilustrativ

Programul artistic oferit constănțenilor în Piața Ovidiu nu a pus pe afiș nume sonore ale showbiz-ului. Cu toate acestea, locația a atras câteva mii de oameni care au preferat să nu petreacă noaptea dintre ani în fața televizorului.

Pe scena din Piața Ovidiu au urcat Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Sore, Vanotek și DJ Slimboy.

Până la miezul nopții, niciunul dintre artiști nu a reușit să îi antreneze pe constănțeni. Abia după focul de artificii, oamenii au început să se distreze și să danseze pe muzica DJ-ului.

Bisericile din oraș au fost și ele luate cu asalt. Constănțenii s-au înghesuit la Catedrala Arhiepiscopală și au ascultat slujba oficiată de înalții prelați la cumpăna dintre ani.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*