O spargere dată în ziua de Crăciun, soluționată în timp record de agenții firmei One Star Security și cei ai Canguard Security

Monitorizare locuințe și firme prin One Star Security

Liniștea locuitorilor din localitatea constănțeană Dorobanțu a fost redată într-un timp record în noaptea de Crăciun. O spargere dată la magazinul universal din comună a fost soluționată în timp record de agenții firmelor de pază One Star Security și Canguard Security, cu ajutorul polițiștilor din localitatea Dorobanțu.

Una dintre cele mai apreciate companii de pază din România, One Star Security (OSS) își demonstrează încă o dată eficiența. Cel mai recent exemplu vine de la Dorobanțu, unde timpul de reacție a fost de doar 3 minute.

Evenimentul a avut loc pe 25 decembrie 2019, în primele minute ale zilei de Crăciun. Magazinul Universal din comună a fost spart și alarma de la senzorul de perimetru a fost primită instant în dispeceratul One Star Security.

Hoții, care purtau cagule, au furat bani și țigări din incinta magazinului. Ei s-au urcat apoi într-o mașină cu numere de Anglia și au fugit spre ieșirea din Dorobanțu. Prejudiciul a fost recuperat.

“Ghinionul lor a fost că s-au întâlnit pe traseu cu mașinile noastre, au derapat și au intrat pe câmp cu autoturismul. În plus, înainte să dea spargerea, au intrat într-o benzinărie cu același autoturism și nu purtau cagule, așa că au fost mai ușor de identificat“, a declarat Ilie Cobzariu, directorul general One Star Security.

Timpul de reacție foarte scurt și numărul mare de mașini pe care îl are One Star Security în județul Constanța au făcut ca indivizii să ajungă mai repede după gratii și prejudiciul să fie recuperat pe loc. De asemenea, parteneriatul cu firma Canguard Security aduce un plus de eficiență în acțiunile zilnice ale agenților.

One Star Security este Numărul 1 în combaterea efracției!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*