FOTO VIDEO Casă din municipiul Constanța, distrusă de o explozie. O persoană a fost rănită

Explozia a fost foarte puternică. FOTO ISU Dobrogea

O explozie puternică a fost auzită în după amiaza de 27 aprilie, pe strada Intrarea Calafat din municipiul Constanța. Două anexe ale imobilului au fost distruse aproape în totalitate în urma deflagrației.

Vecinii alarmați, au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Dobrogea și Serviciul de Ambulanță Constanța. Proprietara, o femei de aproximativ 70 de ani a fost găsită cu arsuri pe aproximativ 15% din suprafața feței și a mâinilor, fiind intubată și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Pompierii au stabilit că a existat o acumulare de gaze de la butelia posibil defectă.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că ani, victima se afla în momentul exploziei în grupul sanitar anexat imobilului, locație în care era montată o centrala de încălzire a apei, iar aceasta era conectată la o butelie de gaze, ce avea deficiențe. Din cauza acestora s-au acumulat gaze în încăpere, iar când femeia a scos din priză un calorifer electric,în urma unei scântei s-a produs o deflagrație. Puterea exploziei a afectat baia, dar și bucătăria aflată în vecinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*