FOTO Teatrul Elisabeta din București revine la Constanța cu spectacolul vedetă, „Ghici cine te sună?!“

Teatrul Elisabeta din București aduce la Constanța piesa de teatru „Ghici cine te sună?!“. FOTO Marius Ștefănescu

Cu o distribuție de excepție, Teatrul Elisabeta din București revine la Constanța cu o piesă de teatru ieșită din tipare. Sunteți așteptați vineri, 21 februarie de la ora 19:00 să petreceți o seară de neuitat alături de actorii: Leonid Doni, Andreas Petrescu, Ela Ionescu, Mihaela Mihăescu, Laura Cosoi, Vladimir Drăghia, Vitalie Bichir și Ramona Niculae.

Numele actriței Tania Popa este cunoscut publicului de teatru și film din România. Deținătoare a mai multor premii, Tania Popa și-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. A intrat în lumea regiei cu spectacolul „Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti.

Fenomenul Perfetti Sconosciuti pornește de la filmul italienesc în regia lui Paolo Genovese, fiind lider absolut la încasări încă din prima săptămână de la lansare. A fost ecranizat în nouă limbi, preconizându-se că se va ajunge la 16 remake-uri. Filmul a luat premiul David di Donatello pentru cel mai bun scenariu și cel mai bun film și Golden Globe pentru cea mai bună comedie.

La Teatrul Elisabeta din București, ajunge în regia Taniei Popa, o adaptare pentru scenă de Andreas Petrescu, în colaborare cu actori iubiți de publicul larg precum: Leonid Doni, Andreas Petrescu, Ela Ionescu, Mihaela Mihăescu, Laura Cosoi, Vladimir Drăghia, Vitalie Bichir, Ramona Niculae.

Scenariul ne arată că telefonul mobil poate dezvălui viața ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toți vulnerabili în fața unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieții noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile și realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor și a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acțiunii crește și captează atenția spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situație și poveștile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.

„Ghici cine te sună?!“ este o piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te și sperie un pic, care te ajută să realizezi că uneori ai putea ierta mai ușor. Este o piesă de teatru unde îți dai seama ce ai de pierdut, ce câștigi și ce gândești cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoști.

Comedia „Ghici cine te sună?!” se joacă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe data de 21 februarie, începând cu ora 19:00. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar și online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro.

Mai multe informații la 0727 703 703 sau 0241 699 066.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*