FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările pentru modernizarea mai multor străzi din comună

Lucrări pentru modernizarea străzilor din Mihail Kogălniceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările pentru modernizarea mai multor străzi din localitate. Proiectul cuprinde reabilitarea mai multor artere din comuna Mihail Kogălniceanu, cu o lungime totală de peste 2,5 kilometri.

Proiectul se numește “Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I” și a fost depus în noiembrie 2021. Contractul a fost încheiat în ianuarie 2023, iar în prezent au început lucrările. În total va fi reabilitată infrastructura rutieră pe mai bine de 2500 de metri.

În urma acestei investiții, vor fi modernizate străzile Nicolae Bălcescu – 755 de metri, Transilvaniei – 777 de metri, Dorobanți – 776 de metri, Daciei – 237 de metri. Proiectul este finanțat prin PNI “Anghel Saligny”.

“Proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere în comuna noastră reprezintă o prioritate esențială pentru administrația publică locală. Prin această inițiativă dorim să aducem îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor noștri, să le oferim drumuri mai sigure. Locuitorii din Mihail Kogălniceanu vor beneficia de o infrastructură rutieră modernizată, care va spori calitatea vieții în comunitate”, a declarat Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu.

Proiectul este dezvoltat de Strabag SRL, care se află la prima lucrare pe care o efectuează în comuna Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*