Accident de muncă mortal în incinta Danei Chimpex din Portul Constanța

Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat și-a pierdut viața duminică dimineață în urma unui accident de muncă produs în incinta Portului Constanța.

Accidentul de muncă s-a produs în incinta Danei Chimpex din Portul Constanța. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Politie Transporturi Maritime au fost sesizați de producerea unui accident de muncă în Dana 59 a Portului Constanța.

La fața locului au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ Constanța, dar care au găsit victima în stop cardio – respirator, aceasta nerăspunzând la manevrele de resuscitare, în cele din urmă fiind constatat decesul.

Victima este un bărbat în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza județului Neamț. Bărbatul era angajat al unei societăți comerciale din Portul Constanța și efectua lucrări de zidărie la o magazie din zona menționată. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla pe o schelă, la aproximativ 3 metri înălțime,

În cauza a fost dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și nerespectarea normelor de sănătate și siguranță în munca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*