FOTO VIDEO Accident rutier la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă din Constanța. Un șofer a fost rănit ușor

Accident rutier la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă. FOTO CTnews

Un accident rutier a avut loc, astăzi, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța, iar în urma impactului un șofer a fost rănit ușor.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 aprilie, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Ștefăniță Vodă, s-a produs un accident rutier.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 56 de ani, respectiv 64 de ani.

În urma accidentului rutier, unul dintre conducătorii auto a fost ușor rănit.

Șoferii au fost testați cu aparatele etilotest și cu cel din dotare, în vederea stasbiulirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*