Valentin Vrabie și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Medgidiei

Valentin Vrabie și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Medgidiei. FOTO Facebook Valentin Vrabie

Valentin Vrabie și-a depus candidatura pentru a câștiga un nou mandat de primar în municipiul Medgidia.

Astăzi, alături de echipa pe care o propun pentru Consiliul Local Medgidia, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia.

Am avut parte până acum de două mandate pline de provocări, pe care, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și a susținerii dumneavoastră permanente, le-am depășit. Alături de echipa de consilieri ai Partidului Național Liberal am reușit să schimbăm fața gri a orașului nostru și să implementăm zeci de proiecte care au vizat infrastructura, sănătatea, educația, sportul sau cultura.

Am reclădit Medgidia și am transformat orașul într-un loc mai bun, pe care cu toții îl numim cu drag ”acasă”! Medgidia a devenit un exemplu de succes, dezvoltare și creștere continuă a nivelului calității vieții pentru întreaga comunitate.

Pentru a continua pe drumul dezvoltării avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru formarea unui Consiliu Local majoritar, care să ia decizii în interesul cetățenilor municipiului Medgidia.

Votând Valentin Vrabie primar și PNL la Consiliul Local vom forma o echipă puternică pentru o Medgidie și mai puternică!” – Valentin Vrabie.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*