#CONCURS Câștigă o invitație dublă la teatru. Comedia “Impas în doi” se joacă la Mamaia

Piesa "Impas în doi" se joacă la Mamaia
Piesa "Impas în doi" se joacă la Mamaia

Dacă e joi, e zi de teatru. Harlequin Mamaia te invită la piesa “Impas în doi” – o comedie cu Ana-Maria Ștefan și Andu Axente.

Reprezentația aduce în prim plan povestea unor tineri căsătoriți, dar plictisiți de cotidianul zilnic. Căsnicia lor în care ai spune că nu prea se întâmplă nimic este presărată cu episoade amuzante.

“Impas în doi” este un remake după “Talk Show” de Ștefan Caraman și povestea este simplă: cei doi protagoniști încearcă să reînvie flacăra pasiunii prin rememorarea clipelor în care s-au cunoscut. Reprezentația are loc joi, 11 februarie, de la ora 21.00 la Harlequin Mamaia, iar Constanța NEWS pune la bătaie o invitație dublă.

Tot ce ai de făcut este să dai un SHARE pe Facebook la acest articol și un LIKE paginii noastre Constanța NEWS pe Facebook. Tragerea la sorți are loc miercuri, 10 februarie la ora 17.30.

Afișul piesei "Impas în doi"
Afișul piesei “Impas în doi”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*