Muzică live în Mamaia: What’s Up și Mădălina Avasiloaie vor încânta diseară publicul în Piațeta Cazino

Muzică live în Mamaia: What's Up și Mădălina Avasiloaie vor încânta diseară publicul în Piațeta Cazino

În cadrul unui eveniment muzical plin de energie, Mamaia se pregătește să primească atât turiștii din stațiune, cât și constănțenii dornici de distracție la un concert live susținut de artiști de top din România.

Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20.30, Piațeta Cazino se va transforma într-o adevărată scenă de pop, R&B, rap și muzică de petrecere, oferind publicului momente memorabile pe hiturile interpretate de What’s Up și Mădălina Avasiloaie. Intrarea este gratuită pentru toți cei care doresc să se bucure de această petrecere sub cerul liber.

Organizat de către Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, concertul din acest sfârșit de săptămână reprezintă doar unul dintre numeroasele evenimente planificate pentru acest sezon estival. În weekendurile anterioare, artiști de renume precum Anda Adam, Adda, Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur au atras mii de oameni de toate vârstele în fața scenei din centrul stațiunii.

Președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă, a subliniat importanța acestor concerte și a declarat că ele reprezintă doar începutul unei serii de evenimente ce vor continua și în viitor.

„Aceste concerte sunt doar începutul. Continuăm sezonul și cu alte spectacole, analizăm succesul pe care aceste evenimente îl au astfel încât să putem pregăti, pentru anul viitor, un proiect mai amplu. Obiectivul nostru este să facem din Mamaia destinația de vacanță în care toți turiștii, indiferent de vârstă, pot îmbina relaxarea la plajă cu serile de distracție. Plimbarea de seară pe faleză este o amintire dragă tuturor celor care au petrecut vreodată o vacanță la Mamaia. Ne dorim să dăm mai departe acest obicei și noilor generații, tocmai de aceea am ales ca piațeta Cazinoului să fie locul în care readucem spectacolele în aer liber”, spune George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Mamaia continuă să atragă un număr crescut de turiști, peste 25.000 de vizitatori și mai multe mii de constănțeni alegând să petreacă un weekend în stațiune în ultima perioadă. Prognozele arată că un număr similar de vizitatori este așteptat și în zilele următoare.

După show-ul incendiar oferit de What’s Up și Mădălina Avasiloaie în acest weekend, turiștii se pot bucura de noi surprize muzicale în weekendurile viitoare. Pentru a fi la curent cu actualizările, fotografii și videoclipuri de la concerte și alte activități organizate de OMD Mamaia-Constanța, puteți urmări paginile oficiale de pe platformele de socializare Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*