Ce poți să faci în Parcul Tăbăcărie, la Grădina Artelor

Distracție la Gradina Artelor
Distracție la Gradina Artelor

„Grădina Artelor – Laboratorul Urban de Cultură“ este deschisă, în continuare, în inima verde a Constanței, pe malul Lacului Tăbăcărie, în apropiere de Țara Piticilor. Un loc plin de energii pozitive și spirit artistic, în care, pe parcursul acestui an, vor fi organizate pentru tineri și nu numai, o mulțime de evenimente-surpriză ce vor transforma parcul, în Anul Omagial Ovidius, într-o adevărată oază culturală a orașului. Spațiul-concept va fi deschis tuturor formelor de exprimare artistică a tinerilor, devenind gazda unor spectacole și concerte de muzică de toate genurile, happening-uri, tabere de creație, expoziții, workshop-uri și ateliere pentru crearea de instalații urbane. În plus, scena este dedicată și tuturor elevilor, liceenilor și studenților talentați, care vor să performeze în fața publicului.

Pentru noi experiențe autentice, sâmbătă, de la ora 16.30, în „Grădina Artelor – Laboratorul Urban de Cultură“ vă așteaptă unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din România, Ionuț Micu, consacratul chitarist și solist Silviu Covaci și basistul veteran Virgil Stoica. Cei trei au pregătit un concert de suflet: muzică bună, ritmuri amețitoare și o voce memorabilă!
În plus, datorită succesului de week-endul trecut, pe scenă se reîntoarce trupa Zbumzzi, de la ora 15.00. Astfel, copiii vor avea parte de un nou spectacol plin de veselie, dansuri, cântece și jocuri, pentru zbumzzăreală pe cinste!

Nu uitați, în inima Parcului Tăbăcărie este deschis și un târg de handmade și artă tradițională, unde veți găsi, cu siguranță, cadouri unicat pentru cei dragi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. În plus, și iepuraşii au sosit în Grădina Artelor! Nu ai un animal de companie, dar îţi doreşti unul? Adoptă un urechiat pufos şi drăgălaș de lângă Țara Piticilor! Trimite-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook şi haide să-l alegem împreună, iar pe 15 aprilie îl poţi lua acasă!

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Constanța și Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius“ din Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*