Teatrul de Stat Constanța își anulează spectacolele din week-end din cauza unui angajat depistat cu coronavirus

Teatrul de Stat Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Teatrul de Stat Constanța își anulează spectacolele programate pentru sfârșitul acestei săptămâni după ce unul dintre angajații, din atelierele de producție, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

„Persoana respectivă nu are nicio atribuție și niciun prilej de a intra în contact cu publicul. Cu toate acestea, Teatrul de Stat Constanța nu va programa spectacole în următorul weekend, pentru a evita orice pericol de contaminare”, au transmis reprezentanții instituției.

Totodată, potrivit acestora, la spectacolele din weekend-ul anterior toate măsurile de siguranță au fost aplicate, conform legii: spațiile au fost dezinfectate cu aparatură și substanțe atestate, circuitele de acces au fost respectate strict, astfel încât avem motive să credem că nicio contaminare nu ar fi fost posibilă.

„Am anunțat cu celeritate autoritățile competente despre cazul apărut și vă vom ține la curent cu toate evoluțiile ulterioare și cu programul Teatrului de Stat Constanța”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*