6 clădiri emblematice din Constanței vor fi iluminate arhitectural timp de o lună

6 clădiri emblematice din Constanței vor fi iluminate arhitectural timp de o lună. FOTO Primăria Constanța

6 clădiri emblematice din municipiul Constanței vor fi iluminate arhitectural timp de o lună.

Potrivit Primăriei Constanța, este vorba despre Comandamentul Marinei Militare Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă Populară Constanța, Muzeul de Artă Populară Constanța și Cazinoul Constanța.

Pe fiecare dintre aceste clădiri reprezentative ale orașului va fi proiectată câte o temă respectiv: „Istoria la malul Mării Negre”, „Art Nouveau”, „O lume plină de culoare și zâmbet – Ziua Copilului”, „Artă contemporană”, „Tradiții românești”.

“Lumina arhitecturală ajută la crearea de forme spectaculoase de lumini pe fațadele clădirilor și la evidențierea detaliilor arhitecturale, având un mare potențial în atragerea turiștilor, dar și pentru înfrumusețarea orașului pe timp de noapte.

Constanța se alătură astfel marilor orașe ale lumii care folosesc iluminatul arhitectural pentru a crea experiențe vizuale de neuitat prin iluminarea obiectivelor turistice importante, ca parte din metodele de promovare și atragere a turiștilor” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*