Viscolul a afectat mai multe stații de pompare a RAJA, lăsând localități fără apă la robinete

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă
In jurul orei 09,00, a cazut tensiunea si la sursele Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea, motiv pentru care abonatii din aceste localitati au ramasa fara apa la robinete.
La ora 09,30, au ramas fara energie electrica si statiile de pompare de la Furnica  si General Scarisoreanu. Abonatii din aceste localitati vor avea apa potabila pana in jurul orei 15,00, alimentarea facandu-se gravitational, prin cadere libera din rezervoarele statiilor. Si abonatii din Independenta vor avea apa din rezervorul statiei de pompare pana in jurul orei 22,00, la ora 09,30 sursa din aceasta localitate ramanand fara energie. 
La ora actuala, 24 de localitati sunt lipsite de apa potabila din cauza caderilor de tensiune de la nivelul surselor si statiilor de pompare si tratare: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Tortomanu, Crucea, Negru Voda, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroagha, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*