Început infracțional promițător pentru un tânăr din comuna Vulturu, care în câteva minute a comis patru încălcări ale legii

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus o mașină neînmatriculată, cu numere false, pe un drum public și bonus, a făcut și un accident rutier.

Isprava a fost comisă în localitatea Vulturu, pe strada Eforilor – DJ 225, la ora 00.23 când minorul s-a urcat la volanul mașinii pe care o deținea, dar care nu era înmatriculată, dar i-a pus plăcuțe false de înregistrare și a plecat să se plimbe. În zona imobilului cu nr. 47, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că șoferul era și băut, etilotestul indicând 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat,

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând  să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*