Început infracțional promițător pentru un tânăr din comuna Vulturu, care în câteva minute a comis patru încălcări ale legii

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus o mașină neînmatriculată, cu numere false, pe un drum public și bonus, a făcut și un accident rutier.

Isprava a fost comisă în localitatea Vulturu, pe strada Eforilor – DJ 225, la ora 00.23 când minorul s-a urcat la volanul mașinii pe care o deținea, dar care nu era înmatriculată, dar i-a pus plăcuțe false de înregistrare și a plecat să se plimbe. În zona imobilului cu nr. 47, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că șoferul era și băut, etilotestul indicând 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat,

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând  să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*