FOTO VIDEO Lansare de carte bilingvă. Oana Calusa a prezentat volumul “Obsesie / Obsession”

Oana Calsusa și-a lansat cartea la Constanța. FOTO Adrian BoiogluOana Calsusa și-a lansat cartea la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Oana Calusa este cunoscută publicului constănțean datorită articolelor și anchetelor publicate de ea în ziarele locale în anii 2000. Între timp, Oana s-a mutat în Marea Britanie, iar gustul ei pentru scris, acum mai rafinat, a dus la apariția a două volume. Cel de-al doilea, cartea “Obsesie / Obsession” a fost lansată la Muzeul de Artă Constanța în prezența unui public format din amatori de poezie, dar și jurnaliști cu experiență din oraș.

“Obsesie / Obsession” este un volum de versuri în ediție bilingvă română și engleză. Criticul de artă și directorul muzeului, dr. Doina Păuleanu a fost cea care a deschis acest eveniment. Invitații speciali Nastasia Savin și Virgil Elisei au avut numai cuvinte de laudă despre cartea Oanei Calusa. Elevul Maximilian Banu a impresionat și el publicul cu un recital la pian.

Cartea “Obsesie” a fost tradusă în limba engleză de Maria Onea și Andreas Calusa, iar grafica de pe copertă îi aparține lui Andreas Calusa.

Adauga valoare acestui articol "FOTO VIDEO Lansare de carte bilingvă. Oana Calusa a prezentat volumul “Obsesie / Obsession”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News