FOTO VIDEO Lansare de carte bilingvă. Oana Calusa a prezentat volumul “Obsesie / Obsession”

Oana Calsusa și-a lansat cartea la Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Oana Calsusa și-a lansat cartea la Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Oana Calusa este cunoscută publicului constănțean datorită articolelor și anchetelor publicate de ea în ziarele locale în anii 2000. Între timp, Oana s-a mutat în Marea Britanie, iar gustul ei pentru scris, acum mai rafinat, a dus la apariția a două volume. Cel de-al doilea, cartea “Obsesie / Obsession” a fost lansată la Muzeul de Artă Constanța în prezența unui public format din amatori de poezie, dar și jurnaliști cu experiență din oraș.

“Obsesie / Obsession” este un volum de versuri în ediție bilingvă română și engleză. Criticul de artă și directorul muzeului, dr. Doina Păuleanu a fost cea care a deschis acest eveniment. Invitații speciali Nastasia Savin și Virgil Elisei au avut numai cuvinte de laudă despre cartea Oanei Calusa. Elevul Maximilian Banu a impresionat și el publicul cu un recital la pian.

Cartea “Obsesie” a fost tradusă în limba engleză de Maria Onea și Andreas Calusa, iar grafica de pe copertă îi aparține lui Andreas Calusa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*