FOTO VIDEO O rulotă a explodat într-un camping din Mamaia Nord

Incendiul și explozia au distrus rulota, resturile fiind împrăștiate în jur. FOTO ISU Dobrogea

Rulota unor turiști, parcată într-un camping din Mamaia Nord a luat foc în seara de sâmbătă 16 iunie. La scurt timp, o butelie a explodat și a distrus totul în jurul său.

Incendiul la rulota parcată în Popasul Mălinului din Mamaia Nord a izbucnit în jurul orei 19.00, iar martorii au sunat la 112. Flăcările s-au extins cu repeziciune și la scurt timp o butelie de camping aflată în rulotă, a explodat. Până să ajungă echipajul ISU Dobrogea de la Stația Midia, un pompier tulcean din cadrul ISU Delta, aflat în concediu pe litoral a acționat pentru localizarea incendiului. Acesta a spart lacătul spațiului PSI aflat în camping, a luat stingătoarele și a încercat să localizeze incendiul pentru a nu se extinde.

Echipajul ISU Dobrogea a reușit după aproximativ 30 de minute să lichideze incendiul. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un tablou neizolat corespunzător sau suprasolicitat.  Suflul exploziei a avariat autoturismul care tracta rulota.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, proprietarii rulotei fiind plecați în momentul izbucnirii incendiului.

UPDATE

„Colegul nostru, Plutonier major Budea Cornel, a intervenit ieri, pentru limitarea efectelor incendiului care a cuprins o rulotă în campingul Măslinul din Mamaia Nord. Era în concediu, campat la aproximativ 20 de metri de rulota care a luat foc. Incendiul s-a manifestat cu repeziciune din interior. Sub țipetele speriate ale soției și celor doi copii ai săi, a intrat în rulota arzând în căutare de victime. După ce s-a asigurat că nu sunt persoane surprinse în interior, a evacuat cu sprijinul populației autoturismele și rulotele din apropiere. În apropiere era un pichet PSI. A smuls lacătul și a încercat să limiteze efectele incendiului cu stingătoarele din interior. Având experiența multor intervenții, a evacuat populația din zonă exact înaintea producerii deflagrației. Pentru el a fost o zi ca oricare alta, doar că era în concediu. Marți e Șeful Gărzii de Intervenție și Stingere la Stația de pompieri Babadag. S-a terminat concediul“, au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*