FOTO VIDEO O rulotă a explodat într-un camping din Mamaia Nord

Incendiul și explozia au distrus rulota, resturile fiind împrăștiate în jur. FOTO ISU Dobrogea

Rulota unor turiști, parcată într-un camping din Mamaia Nord a luat foc în seara de sâmbătă 16 iunie. La scurt timp, o butelie a explodat și a distrus totul în jurul său.

Incendiul la rulota parcată în Popasul Mălinului din Mamaia Nord a izbucnit în jurul orei 19.00, iar martorii au sunat la 112. Flăcările s-au extins cu repeziciune și la scurt timp o butelie de camping aflată în rulotă, a explodat. Până să ajungă echipajul ISU Dobrogea de la Stația Midia, un pompier tulcean din cadrul ISU Delta, aflat în concediu pe litoral a acționat pentru localizarea incendiului. Acesta a spart lacătul spațiului PSI aflat în camping, a luat stingătoarele și a încercat să localizeze incendiul pentru a nu se extinde.

Echipajul ISU Dobrogea a reușit după aproximativ 30 de minute să lichideze incendiul. Pompierii au stabilit că cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un tablou neizolat corespunzător sau suprasolicitat.  Suflul exploziei a avariat autoturismul care tracta rulota.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, proprietarii rulotei fiind plecați în momentul izbucnirii incendiului.

UPDATE

„Colegul nostru, Plutonier major Budea Cornel, a intervenit ieri, pentru limitarea efectelor incendiului care a cuprins o rulotă în campingul Măslinul din Mamaia Nord. Era în concediu, campat la aproximativ 20 de metri de rulota care a luat foc. Incendiul s-a manifestat cu repeziciune din interior. Sub țipetele speriate ale soției și celor doi copii ai săi, a intrat în rulota arzând în căutare de victime. După ce s-a asigurat că nu sunt persoane surprinse în interior, a evacuat cu sprijinul populației autoturismele și rulotele din apropiere. În apropiere era un pichet PSI. A smuls lacătul și a încercat să limiteze efectele incendiului cu stingătoarele din interior. Având experiența multor intervenții, a evacuat populația din zonă exact înaintea producerii deflagrației. Pentru el a fost o zi ca oricare alta, doar că era în concediu. Marți e Șeful Gărzii de Intervenție și Stingere la Stația de pompieri Babadag. S-a terminat concediul“, au transmis reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*