Amenzi de peste 40.000 de lei aplicate într-o singură zi de Poliția Locală Constanța

Polițiștii locali au verificat legalitatea mai multor construcții

Politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală au aplicat în data de 9 mai, 155 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.240 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare.

Dintre acestea, 96 de abateri contravenționale în valoare de 15.190 lei,  au fost constatate în domeniul circulației pe drumurile publice. Opririle și staţionările neregulamentare de pe principalele artere și bulevarde din municipiul Constanța au reprezentat ponderea cea mai reprezentativă a sancțiunilor contravenționale.

În domeniul disciplinei în construcții și afișajului stradal, Protecției mediului și activitătii comerciale au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.400 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind executarea lucrărilor tehnico-edilitare, executarea de lucrări de construcții fără a deține autorizație de construire, nerespectarea prevederilor H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, nerespectarea prevederilor legale privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață din municipiul Constanța, acte de comerț ilicit, etc.

În domeniul ordinii și liniștii publice au fost constatate și sancționate 44 de abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța, valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 7.650 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*