Constănțean reținut după ce a omorât-o cu cruzime pe sora concubinei sale. El i-a aplicat victimei peste 40 de lovituri de cuțit

Un bărbat de 41 de ani a fost reținut de procurorii constănțeni, pentru omor calificat, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a ucis-o cu cruzime de sora concubinei sale. Femeia a fost lovită cu un cuțit de peste 40 de ori.

Potrivit probatoriul administrat până în prezent de procurori ai Parchetului de pe Lângă Tribunalul Constanța, la data de 19 septembrie, în jurul orei 17.00, în cursul unui conflict spontan, bărbatul a ucis-o pe femeia în vârstă de 40 de ani, pe care a înjunghiat-o cu cuțitul în zonele toracelui, abdomenului și membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puțin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acțiunea sa de violență agresorul dând dovadă de cruzime față de victimă. Anchetatorii au mai stabilit că omorul a fost făcut după ce victima a intervenit în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă.

Prin ordonanța din data de 19 septembrie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, și care a fost reținut pe timp de 24 de ore, iar în cursul zilei de luni, 20 septembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*