FOTO Ziua Marinei 2015 în imagini. Cele mai spectaculoase momente ale evenimentului

Ziua Marinei 2015. FOTO Ovidiu Oprea
Ziua Marinei 2015. FOTO Ovidiu Oprea

Ziua Marinei este cel mai mare eveniment al sfârșitului de vară. Ediția din 2015 nu a fost cu nimic mai prejos față de cele anterioare. Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta s-au lăsat așteptați, iar locul lor la microfon a fost luat de vicepremierul Gabriel Oprea și de ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa.

Cele două galerii de imagini au fost realizate de Ovidiu Oprea și Anca Ciornei. Am ales câteva dintre cele mai bune imagini care ilustrează frumusețea evenimentului, amploarea lui și curajul marinarilor militari români.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*