Țeavă de apă spartă la Valu lui Traian

RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
RAJA Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

UPDATE ora 1.30 PM
Ca urmare a decopertarii conductei principale de alimentare cu apa de la intrare in localitatea Valu luu Traian, echipele RAJA au constatat ca aceasta este avariata pe o lungime de peste 2 metri, motiv pentru care s-a luat decizia inlocuirii unui tronson de 7,5 metri din conducta magistrala. Din cauza complexitatii lucrarii, abonatii situati pe partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 21,30.

“Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei si reluarea furnizarii de apa intr-un timp cat mai scurt” au transmis reprezentanții companiei.
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 400 mm, de pe la intrarea in localitatea Valu lui Traian, SC RAJA SA Constanta a fost nevoita sa sisteze furnizarea apei potabile astazi, 12 martie 2016, in intervalul orar 10,00-16,00. Sunt afectati abonatii situati pe partea dreapta a localitatii, pe sensul de mers Constanta – Murfatlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*