FOTO Viteza a făcut victime în municipiul Constanța

Masina a intrat cu viteza intr-un pom

Trei persoane au ajuns joi noapte la spital și a fost nevoie și de intervenția pompierilor de la Descarcerare după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac.

Potrivit polițiștilor constănțeni, la ora 00.15, numitul B.R..-I., în vârstă de22 de ani, din orașul Năvodari, a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu, unde a pierdut controlul asupra direcției de depaplasare, intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a doi pasageri, bărbați, cu vârste de 27, respectiv 20 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*