Din cauza unor lucrări ale RAJA, se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia, la începutul săptămânii viitoare, în mai multe zone din Constanța

Avarie RAJA

În vederea executării lucrărilor de branșare la sistemul centralizat a unui tronson reabilitat de la nivelul conductei de alimentare cu apă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, se va sista furnizarea apei potabile luni, 01 august, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul delimitat de străzile Secerișului și Ciocârliei, și cei arondați punctelor termice 100 și 115.

Tot în același interval orar se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia la etajele superioare ale imobilelor, în următoarele zone:

  • bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona delimitată de bulevardul Tomis și strada Poporului;
  • perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan – Soveja – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Badea Cârțan;
  • bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu;
  • zona Boema cu punctele termice aferente 138, 139 și 147.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ”, au transmis reprezentanții RAJA.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*