Primăria Medgidia a premiat cuplurile proaspăt căsătorite, care au împlinit 50 de ani și 25 de ani de căsnicie și pe tinerii care au devenit majori

Cupluri premiate de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. FOTO Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia a premiat, într-un cadru festiv, sute de locuitori ai municipiului, care au celebrat proaspăta oficiere a căsătoriei, împlinirea a 50 și 25 de ani de căsnicie sau vârsta de 18 ani.

Cetățenii municipiului Medgidia au fost felicitați de către primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie și au primit diplome de merit, flori și premii în valoare de 500, 1000, respectiv 1500 de lei.

Devenită tradiție, premierea cuplurilor și majorilor care pășesc în acest fel pe o nouă treaptă a vieții lor, este unică în județul Constanța și a demarat la inițiativa primarului Valentin Vrabie prin aprobarea hotărârii de Consiliu Local 52/23.03.2017 privind modificarea și completarea statutului municipiului Medgidia.

„Mă bucur să am lângă mine o comunitate unită și puternică, în care respectul, înțelegerea și toleranța reprezintă valori esențiale și vă asigur în continuare de sprijinul meu necondiționat! La mulți ani, sănătate și multe împliniri!” a declarat edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*