Radu Mazăre, condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor

Radu Mazăre. FOTO Adrian Boioglu
Radu Mazăre. FOTO Adrian Boioglu

Celebrul Dosar al Retrocedărilor s-a încheiat cu o condamnare cu suspendare pentru fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. Prietenul său, Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a primit și el 3 ani cu suspendare, iar Cristi Borcea a fost achitat. Decizia aparține magistraților de la Curtea de Apel București și nu este definitivă

Iată comunicarea dată de instanță:

“Condamnă pe inculpatul MAZĂRE RADU ŞTEFAN la pedeapsa de 4 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

În temeiul art.396, ondamnă pe inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere.

Condamnă pe inculpatul RACU CONSTANTIN la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

Condamnă pe inculpata DOSPINESCU RAMONA DANIELA la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

Condamnă pe inculpatul MARICA ION la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani”.