Radu Mazăre, condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor

Radu Mazăre. FOTO Adrian Boioglu
Radu Mazăre. FOTO Adrian Boioglu

Celebrul Dosar al Retrocedărilor s-a încheiat cu o condamnare cu suspendare pentru fostul primar al Constanței, Radu Mazăre. Prietenul său, Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a primit și el 3 ani cu suspendare, iar Cristi Borcea a fost achitat. Decizia aparține magistraților de la Curtea de Apel București și nu este definitivă

Iată comunicarea dată de instanță:

“Condamnă pe inculpatul MAZĂRE RADU ŞTEFAN la pedeapsa de 4 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

În temeiul art.396, ondamnă pe inculpatul CONSTANTINESCU NICUŞOR DANIEL la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere.

Condamnă pe inculpatul RACU CONSTANTIN la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

Condamnă pe inculpata DOSPINESCU RAMONA DANIELA la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani.

Condamnă pe inculpatul MARICA ION la pedeapsa de 3 ani închisoare și dispune suspendarea executării pedepsei aplicate sub supraveghere şi stabileşte un termen de încercare de 2 ani”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.