Elevii de la școala incendiată – Generala Nr 38 nu fac ore luni, 25 septembrie

Focul izbucnit in scoala pare să fi fost pus intentionat

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a transmis că s-a luat decizia, în urma întrunirii de urgență a consiliul de administrație al unității de învățământ – Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanța întrunit de urgență duminică, care a analizat situația existentă, întreruperea cursurilor în data de 25 septembrie.

Decizia a fost luată  în urma incidentului petrecut în data de 23 septembrie. Este vorba de incendiul izbucnit în jur orei 22.00, în vestiarul personalului nedidactic.
ISJ a specificat că nu au fost afectate sălile de clasă, arhiva sau alte spații destinate depozitării documentelor școlare.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului stabilite de consiliul profesoral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*