FOTO VIDEO Femeile din Cumpăna au fost sărbătorite de 8 Martie. Primăria și Consiliul Local au organizat o petrecere la care invitatele au petrecut câteva ore   

Ziua Femeii la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Peste 150 de femei din Cumpăna au fost sărbătorite astăzi, de 8 Martie, chiar de ziua lor, de Primăria și de Consiliul Local. Ca în fiecare an autoritatea locală a invitat femeilor din comună la o masă festivă, la căminul cultural din localitate. Femei de toate vârstele s-au distrat, au mâncat, au dansat și s-au simțit foarte bine, uitând astfel pentru câteva ore de toate grijile.

Elena  Drăgoi, consilier în cadrul Consiliul Local Cumpăna spune că femeile din comună au avut parte de o petrecere pe cinste cu ocazia zilei de 8 Martie.

“Astăzi spunem La mulți ani tuturor femeilor, inclusiv femeii din Cumpăna. Am pregătit momente artistice, am pregătit surprize, am pregătit o petrecere pe cinste, am pregătit un meniu deosebit oferit de restaurantul Dorna din Mamaia și am pregătit voie bună, prietenie și distracție”, a afirmat Elena Drăgoi.

Ea a mai spus că dorește tuturor femeilor să fie iubite, respectate și să aibă parte de sănătate.

“Astăzi femeia este sărbătorită oriunde în lume, inclusiv femeie din Cumpăna, femeia gospodină, femeia casnică, femeia funcționar public, femeia indiferent unde lucrează, este sărbătorită, femeia mamă, femeia bunică, toate suntem sărbătorite astăzi. Le dorim să fie iubite, le dorim să fie respectate, le dorim să fie sănătoase și înconjurate numai de iubire și flori”, a mai transmis consilierul local Elena Drăgoi.

Un alt consilier local, Elena Stamat,  a spus organizarea este perfectă, ca în fiecare an, și această petrecere reprezintă o modalitate prin care femei de toate vârstele din localitate se pot întâlni și pot socializa.

“Ca în fiecare an este o organizare perfectă și de fiecare dată venim cu mare drag și mă bucur foarte mult că printre noi există femeie de toate categoriile de la cele mai tinere până la cele mai în vârstă. Toate suntem femei și nu uităm și știm tot timpul să ne simțim bine și să ne respectăm”, a precizat Elena Stamat.

Una dintre invitatele speciale ale acestui eveniment a fost Elena Frâncu, maestru al sportului și susținătoare a comunei Cumpăna. Ea a afirmat că acest eveniment este o normalitate și își dorește ca toată lumea prezentă să se simtă bine.

“Aici la Cumpăna se întâmplă povestea aceea frumoasă, te sărut femeie, sărut mâna ta, sărut viața ta, pentru că tu asiguri tot timpul continuitate. Da, aici este o femeie-bărbat, cum o numesc eu, și se numește Mariana Gâju. Este foarte greu să o înlocuiești pe Mariana Gâju, dar este și foarte greu să ții după ea competiția în care ne-a introdus ea pe toți. E firesc, e normal ce se întâmplă, e normalitate și sper să petrecem frumos, să putem să o luăm mâine de la capăt și să urăm tuturor bărbaților noștri să ne suporte așa cum suntem, câteodată poate greșim față de ei, dar cu siguranță nu vrem decât împreună cu ei să fim foarte puternice”, a spus Elena Frâncu.

La un moment dat, în toiul petrecerii și-a făcut apariția și Mariana Gâju, cea care conduce destinele acestei localități.

Femeile prezente s-au distrat timp de mai multe ore, au avut parte de mai multe feluri de mâncare, ca la orice petrecere care se respectă, s-au prins în hore, au dansat pe ritmurile populare interpretate de formația și de solistul invitați să întrețină atmosfera. La final și-au făcut o promisiune, să se revadă în aceeași formulă, în același loc pentru a sărbători ziua femeii și anul viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*