Restricții de trafic în Constanța, sâmbătă și duminică, pentru Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră

Restricții de trafic în Constanța, sâmbătă și duminică, pentru Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră

Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră, prima cursă de șosea din Dobrogea, ia startul în acest weekend. Competiția se adresează cicliștilor profesioniști și amatori și se desfășoară pe etape: contratimp individual, fond și circuit.

Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 22 – 23 mai, vor fi instituite restricții de circulație. Astfel, sâmbătă, 22 mai, în intervalul orar 09.15 – 11.45, în stațiunea Mamaia se va restricționa traficul rutier pe bulevardul Mamaia, pe două benzi de circulație, atât pe sensul de deplasare dinspre stațiunea Mamaia spre Năvodari, cât și pe sensul de deplasare dinspre Năvodari spre stațiunea Mamaia. De la ora 13.15, caravana ciclistă se va deplasa din zona piațetei Cazino spre Năvodari, circulația autovehiculelor fiind îngreunată pe acest traseu.

Duminică, 23 mai, între orele 10.15 – 12.00, se vor institui restricții de circulație pe traseul cuprins între șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare spre Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane. Tot duminică, în intervalul orar 12.30 – 14.30, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe circuitul delimitat de șoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare până în zona Poarta 4 – intersecția cu strada Prelungirea Traian – deplasare către Poarta 1- intersecția cu strada Termele Romane.

Evenimentul sportiv va avea loc cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu SARS-CoV-2. Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poată asigura respectarea normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*