FOTO Polițist accidentat în misiune. Sindicaliștii din Poliție dau vina pe dotarea precară asigurată de Ministerul de Interne

„Autospeciala“ s-a transformat într-un morman de fier vechi cu rampă luminoasă și însemne oficiale. FOTO SNPPC Constanța

Un polițist constănțean a ajuns în stare gravă la spital după ce a scăpat de sub control mașina de serviciu cu care se deplasa la o solicitare 112 și a ajuns într-un copac. Sindicaliștii din sistem au reacționat imediat, arătând cu degetul către ministrul de interne, Carmen Dan.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00,  pe DJ 223, între localitățile Seimeni și Dunărea, când, potrivit colegilor victimei din cadrul IPJ Constanța,  conducătorul auto, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112. Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, pentru scoaterea sa dintre resturile mașinii de poliție fiind necesară intervenția pompierilor ISU Dobrogea de la descarcerare și transportarea cu o ambulanță la Spitalul Județean Constanța. După câteva ore de operație, medicii au dat verdictul: „doar“ o fractură de femur și de mandibulă, iar suspiciunea inițială de fisură de bazin nu a fost confirmată.

„La protestul sindicaliștilor din Penitenciarul Poarta Alba, aminteam faptul ca ne-am saturat de „coșciugele pe patru roti“- renumitele „autospeciale” vechi de 10-12 ani care, în medie, au peste 250.000 km parcurși.

Iată că denumirea de „coșciug pe patru roți“ își spune cuvântul. La această oră, un coleg al nostru din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, care se deplasa la o intervenție, este în intervenție chirurgicală, riscând să rămână cu sechele pe viață.

Incompetența tuturor guvernelor și a miniștrilor care au condus și conduc acest minister, își face din nou văzută fața hâdă și își ia partea „leului“, dar nu din rândul acestor incompetenți, ci din rândul celor care muncesc și se străduiesc din răsputeri să îți facă datoria. Dacă această autospecială – îmi vine să râd auzindu-mă folosind acest cuvânt pompos, dar nu-mi permit dat fiind situația de față, scuze, dacă această „TARGĂ” ar fi avut airbag-uri, poate ca al nostru coleg ar fi fost mai bine acum. Cert este că, la câtă incompetență există în „stratosfera” care se mai numește și MAI, sunt aproape convins că va mai curge mult sânge de polițist până când cineva se va catadicsi, să aducă situația noastră, a polițiștilor, la stadiu de NORMAL. Mulțumim vremelnicului ministru Carmen Dan pentru „siguranța” ce-o asigură angajaților din subordine!“, a declarat Vasile Zelcă, președintele SNPPC Constanța.

Acesta a mai precizat că SNPPC BT IPJ Constanța va face o propunere doamnei ministru:

„FOLOSIȚI DUMNEAVOASTRĂ LA DEPLASĂRI O „AUTOSPECIALĂ” DIN 2005-2006 , RUGINITĂ SI CU VREO 250.000 KM, ȘI VEDEȚI CUM VĂ DESCURCAȚI!“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*