Echitația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, deschisă în fiecare zi în sezonul estival

Echitație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Echitație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Echitația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschisă în fiecare zi în timpul sezonului estival.

Astfel, pentru echitație cu ponei prețul este de 5 lei, iar pentru una cu cai – 10 lei. Un abonament lunar pentru cinci ședințe este 250 de lei + TVA, unul pentru 11 ședințe este 500 de lei + TVA.

Greutatea maximă pentru echitația cu cai este de 65 kilograme.

Echitația este deschisă de luni până duminică, între orele 9 – 21.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*