FOTO Cuplurile care au ajuns la nunta de aur, sărbătorite în Medgidia

Nunta de aur la Medgidia
Nunta de aur la Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia, a onorat azi, 9 decembrie 2016, pentru a doua oară în acest an, cuplurile care au împlinit 50 de ani de viață în instituția căsătoriei.

“Pentru toți acești seniori din municipiul Medgidia, care ne-au învățat ce înseamnă demnitatea, respectul, fidelitatea, dăruirea și stabilitatea, municipalitatea locală a organizat un eveniment plin de surprize plăcute”, au transmis reprezentanții instituției.

Celor 16 cupluri prezente azi în sala de ședințe a Consiliului Local Medgidia, le-au fost înmânate premii, diplome și flori. Prin intermediul acestui eveniment administrația publică locală și a arătat încă o dată respectul și prețuirea pentru cei care prin exemplul lor promovează familia, acest adevărat spațiu de păstrare a valorilor identitare naționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*