Mai multe străzi din centrul Constanței au fost blocate de o avarie RAJA. Șoferii, sfătuiți să evite zona Ștefan Mihăileanu între străzile Nicolae Iorga și Topraisar

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 11 ianuarie la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Nicolae Iorga și Topraisar, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, perimetrul delimitat de Bd. Mamaia și strada Nicolae Iorga, dar și cei de pe strada Mihai Viteazu, între strada Nicoale Iorga și Bd. Alexandru Lăpușneanu vor avea apă cu presiuni scăzute pe perioada desfășurării lucrării

UPDATE

Ca urmare a unor probleme întâmpinate la remedierea avariei RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe strada Mihai Viteazu, în perimetrul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Alexandru Lăpușneanu până în jurul orei 17,00. Totodată, abonații de pe strada Ștefan Mihăileanu, zona cuprinsă între străzile Cuza Vodă și Nicolae Iorga vor avea apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Având în vedere debitul mare de apă al conductei avariate de pe strada Ștefan Mihăileanu din Municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă  una dintre pompele din cadrul Stației de Pompare Călărași, astfel încât echipele de intervenție să poată efectua lucrarea în siguranță.

Prin urmare, până în jurul orei 17,30, nu vor avea potabilă la robinete abonații din zona delimitată de străzile: Călărași – Ion Lahovari – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – I.G. Duca – Avram Iancu – Ferdinand – Traian – Piața Ovidiu – Mircea – Mamaia – Tomis – Călărași. Totodată, consumatorii din zona Peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute până la remedierea avariei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*