FOTO Un tânăr din Constanța, părăsit de iubită, s-a aruncat în gol de la etajul 8, după ce a postat o filmare prin care își cerea iertare mamei

Polițiștii Serviciului Criminalistic au ajuns la fața locului. FOTO CTnews.ro

Rănit în dragoste, un tânăr din Constanța s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului în care locuia, sub ochii iubitei. Înainte de asta, a postat pa pagina sa de Facebook o filmare prin care își motiva gestul și își cerea iertare mamei sale.

Se pare că tânărul s-a întors în țară imediat după Crăciun, iar atunci iubita sa cu care locuia într-un apartament închiriat pe strada Nicolae Iorga, l-a anunțat că din punctul ei de vedere relația s-a încheiat și că îl părăsește. Potrivit unor surse confidențiale, reacția acestuia a fost de a-i spune că dacă face acest lucru, se sinucide, dar fata nu a fost înduplecată.

În seara de 29 decembrie, fosta iubită a mers la locuința tânărului pentru a-și lua ultimele lucruri, iar atunci, acesta, a postat pe pagina sa de Facebook o filmare pregătită din timp, în care își explică gestul, apoi s-a aruncat de la geam.

„Bună mamă… îmi salut prietenii care îi am, cunoștințele și fosta iubită, care m-a împins să fac lucrul ăsta. Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată treaba asta este mama mea, pentru că ea nu are nicio vină. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc eu este total greșit și nu este un capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. Știu că e greșit ceea ce mă gândesc să fac. Știu că acest ultim mesaj nu este o soluție atât de bună. Într-un fel, vreau să îmi cer scuze față de mama mea care s-a luptat atât cu mine și care mi-a dat viață și care s-a chinuit. Nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană pentru mine. (…) Relația mea cu Alina a fost una toxică pentru mine“, spune tânărul în filmarea sa.

Fosta iubită a fost cea care a și sunat la 112, dar impactul cu asfaltul a fost fatal, echipajele medicale ajunse la fața locului nemaiputând decât să declare decesul.

La fața locului a ajuns și Serviciul Criminalistic care a demarat cercetările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*