FOTO Două accidente grave, în județul Constanța. La Cuza Vodă a intervenit Autospeciala de Victime Multiple

Accident rutier grav. FOTO IPJ Constanța

Echipajele de intervenție ale Ambulanței, ISU și Poliției sunt în alertă după ce la interval scurt, două accidente grave au fost sesizate prin 112. Unul este pe DN 2A, în zona Hanului Kartali, iar celălalt pe DN 22c, între Medgidia și Cuza Vodă.

Din primele informații, la accidentul de la Hanul Kartali, se pare că este vorba de patru victime, două în stare gravă și două stabile, toate conștiente.

La cel de la Cuza Vodă sunt anunțate cinci posibile victime, fiind trimise la fața locului mașina de victime multiple, un echipaj SAJB2 și un echipaj Smurd B

UPDATE Ora 21:20

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogfea, în accidentul de la Cuza Vodă spre Medgidia au fost 5 victime din care 4 adulți și un copil. Au refuzat transportul la spital 2 adulți și un copil. Ceilalți 2 adulți au fost transportați la spital de către SMURD Medgidia si un echipaj SAJ.

Update.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 5 august, în jurul orei 20.32, un bărbat, de 39 de ani, a condus un autoturism marca Renault, pe DN2A dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu și, ajungând la intersecția cu DJ228, în momentul efectuării unui viraj la stânga, un alt conducător, de 22 de ani, care conducea auto marca Audi a efectuat manevra de evitare către dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public pe sensul sau de mers, în afara părții carosabile.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, precum și a celor 3 pasageri din autoturismul din urmă.

În jurul orei 20.39, un bărbat, de 71 de ani, a condus un autoturism pe DJ222 și, ajungând la intersecția cu DN22C, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat in coliziune cu autoturismul marca Hyundai, condus de un bărbat, de 51 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a 2 pasagere din primul autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*