FOTO VIDEO Accident grav lângă Neptun pe DN39: 2 mașini și șase victime

Accident cu victime multiple pe drumul spre Mangalia. FOTO Ambulanța Constanța
Accident cu victime multiple pe drumul spre Mangalia. FOTO Ambulanța Constanța

Mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, SMURD, descarcerare și poliție, dar și elicopterul SMURD au intervenit la un grav accident rutier, produs miercuri după amiază pe DN39, în dreptul stației Peco de lângă stațiunea Neptun.

Este vorba de impactul dintre doua autoturisme. Anunțul inițial anunță 6-7 victime. Când au ajuns echipajele de intervenție la fața locului s-au stabilit că este vorba de cinci spersoane rănite: 3 ușor și 2 grav  – una în coma, una in stare critica cu fracturi multiple si traumatism toracic deschis aceasta fiind încarcerată.

Pompierii au reușit să o scoată dintre resturile mașinii.

Traficul rutier în zona este restrictionat, se circulă doar pe doua benzi.

UPDATE:

La accident sunt 6 victime:
-o femeie în comă, cu politrauma, intubată,  fiind preluata de elicopter
-un bărbat cu traumatism toracic și abdominal în stare critica
-un bărbat cu trauma minora
-o femeie teaumatism coloana cervicala, stabilă
-doi copii de 8 si 12 ani, constienți, cu traumă minora.

Potrivit martorilor, mașina neagră a întors pe linia continuă și s-a pus în fața mașinii gri care circula regulamentar către Mangalia.

„La ora 16:40, la ieșirea din localitatea Neptun, pe DN39, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a condus autoturismul pe DN39 și ajungând înaintea podului, de pe o stradă adiacenta, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe banda 2 dinspre Mangalia către Constanța“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*