Străzile din municipiul Constanța au fost luate la mătură de către angajații Polaris

Angajații Polaris au făcut curățenie. FOTO Primăria Constanța

Echipele care asigură curățenia împreună cu reprezentanții societății de salubrizare – Polaris, au igienizat astăzi bulevardul Mamaia, strada Traian, bulevardul 1 Mai, strada Brizei, strada Termele Romane, bulevardul I.C. Brătianu, strada Vasile Canarache și strada Sarmisegetuza.

Angajații Serviciului Igienă Publică din cadrul Primăriei Municipiului Constanța desfășoară permanent acțiuni de salubrizare a aleilor din parcuri, a promenadelor și a străzilor.

„Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*