UPDATE Ploile dau bătăi de cap autorităților. Echipele RAJA au ieșit pe teren

Strada inundată la Constanța. FOTO Auris Luca
Strada inundată la Constanța. FOTO Arhivă / Auris Luca

Ploaia torențială care scaldă județul Constanța a făcut ca străzile să fie din nou inundate. 42 echipe ale SC RAJA SA sunt pregătite cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la ora 11.00, din cauza ploilor, la dispeceratul RAJA s-au înregistrat 12 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Km 4-5 – strazile Nicolae Grindeanu si Liliacului; zona Poarta 6 – str. Brizei, str. Caudela din cartierul Compozitorilor si Ion Ratiu din Faleza Nord, zona Gara – str. Jupiter și b-dul Ferdinand in zona Miga. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

Reprezentanții SC RAJA SA fac un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Update 12.30: În ultimele doua ore, la dispeceratul central SC RAJA SA s-au mai primit 9 reclamații din municipiul Constanța, din zona Centrala – străzile Griviței, Jupiter și General Manu, zona Dacia și cartierul Inel II – străzile Cutezători și Eliberării.

Pentru restul județului s-au înregistrat 16 sesizari după cum urmează: Medgidia – 7, Năvodari – 2, Mihail Kogălniceanu – 2, Ovidiu – 1 și Mangalia – 4.

sursa foto

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*